Kutyák féregtelenítése Kisállat kezelések Ivartalanítás Nyúl, vadászgörény, teknős, madarak dr Nagy Ferenc szakállatorvos

Tápok, gyógyászati segédanyagok-ápolószerek, gyógyhatású készítmények- takarmány kiegészítőkAz egészséges táplálkozás nem csak az emberek kiváltsága, gondolnunk kell velünk élő kedvenceinkre is! A helyes táplálkozás a legjobb betegség megelőzés állategészségügyi téren is.

Rendelőnkben pacienseink számára megvásárolhatók a jó minőségű, árban közép kategóriás gyógyhatású tápok, takarmány kiegészítők, gyógyászati segédanyagok és ápolószerek is.

Vásárláskor ingyenes állategészségügyi és takarmányozási tanácsadással látjuk el.
Kedvenceik napi táplálék mennyiségét az energia, fehérje, szénhidrát, zsír, vitamin és ásványi anyag igényét figyelembe véve egyedre szabottan kiszámoljuk önöknek a kiválasztott tápokból. A számításnál figyelembe vesszük az állat egészségi állapotát, alkatát, és egyedi igényét is.

Termékeink között szerepelnek a Royal Canin, Trovet, VetLife, Forever és Earthborn Holistic termékek egyaránt. Igény esetén házhoz szállítást is vállalunk.

Kutya és macska tápok