Kutyák féregtelenítése Kisállat kezelések Ivartalanítás Nyúl, vadászgörény, teknős, madarak dr Nagy Ferenc szakállatorvos

Magunkról

Állatorvosi rendelőnk


Állatorvosi rendelő Rendelőnk Őrbottyán központjában a körforgalomban található. Rendelőnket azzal a céllal működtetjük, hogy az általános állatorvosi ellátáson túl az idős és súlyos betegségekből felépülő állatok rehabilitációs kezelése során, valamint versenyekre, szemlékre való felkészítés során egyedi igényeket is kielégítsünk az állatorvoslásban egyelőre még nem elterjedt, de nagyon hatékony, tudományos alapokon nyugvó módszerek alkalmazásával.Munkatársak

Dr. Nagy Ferenc

dr Nagy Ferenc állatorvos Dr. Nagy Ferenc a rendelő vezetőjeként 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, igazgatás-járványügyi szakállatorvos vagyok. Folyamatosan képzem magam, hogy a legújabb tudományos ismereteket időben az állatok életminőségének javítása szolgálatába állíthassam. Praktizáló éveim során sikeresen elvégeztem röntgen és ultrahangos továbbképzéseket, valamint homeopátiás képzést is.

Az egyetem elvégzése után vegyes praxisban dolgoztam hosszú évekig, így a gazdasági haszonállatok orvoslásában komoly szakmai tapasztalatot szereztem. Kisállat rendelőt hat éve működtetek sikeresen Őrbottyánban. Sok éves munkám és a folyamatos önképzés során érdeklődésem egyre inkább a nem hagyományos un. alternatív gyógymódok felé irányult. Gyakorlati alkalmazásuk során elért sikerek eredményeként 2009-ben határoztam el, hogy vállalkozásomat rehabilitációs szolgáltatással bővítem. Meggyőződésem az, hogy az általam használt az állatorvoslásban jelenleg még nem elterjedt gyógymódoknak a betegségek megelőzésében, az általános állapot javításban valamint a nehezen gyógyuló betegségekből való sikeres felépülések során pótolhatatlan szerepük van. Tapasztalatom alapján a hagyományos gyógymódokat ötvözve a gyógynövény terápiával, mozgás terápiával, mágnes terápiával, fényterápiával, gyógymasszázzsal, népi gyógymódokkal sikeresebb gyógyulást érünk el.

Tény az, hogy az utóbbi években az állatok egészségét veszélyeztető hatások –így a rossz genetikai, táplálkozási, gondozási, környezet szennyezési hatások-egyre gyakoribbak. Célom az, hogy az állattartók megelégedésére az általam használt gyógymódok alkalmazásával és terjesztésével az állatok egészséges életét meghosszabbítsam.