Kutyák féregtelenítése Kisállat kezelések Ivartalanítás Nyúl, vadászgörény, teknős, madarak dr Nagy Ferenc szakállatorvos

Egészségügyi program

Kisállatok életre szóló egészségügyi programja

Kisállatok egészségügyi programjának célja a betegségek megelőzésével kedvenceik aktív, fájdalommentes életének meghosszabbítása.

Egészségügyi program: Kutya A programban résztvevő állatok évenként egy alkalommal kombinált védőoltásban és féregtelenítésben részesülnek, egy másik alkalommal pedig általános állapot-felmérésen vesznek részt. Az állapot felméréskor az egészségi állapottól és kortól függően táplálkozási és gondozási tanácsokkal is ellátjuk a gazdikat. Az állapot felmérés fül,-száj,-és fogvizsgálattal, a nemi szervek vizsgálatával egybekötött általános klinikai-belgyógyászati vizsgálatból , tesztcsíkos vizeletvizsgálatból, 5 éves kor felett pedig vérvizsgálatból, hasűri ultrahang vizsgálatból és a csontrendszer röntgen vizsgálatából áll.
Az állapot felméréskor szívférgesség fertőzöttségre vizsgáljuk az állatokat,és gondozási, táplálkozási tanácsokkal is ellátjuk a gazdikat.

A programban résztvevőknek az állapot-felmérést az alapárakhoz képest 20% díjkedvezménnyel nyújtjuk.